Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar iemand die content voor je kan schrijven, bijvoorbeeld in de vorm van blogs? Heb je zelf teksten geschreven maar mis je net die laatste check en de puntjes op de i? Of heb je gewoon behoefte aan wat tips die je helpen om betere teksten te schrijven? In ieder van deze gevallen kan ik je helpen: ik schrijf en redigeer tekst, maar coach je ook graag naar een vlottere pen. 

hi there

ABOUT ME

Ik ben Anne, masterstudent Communicatiewetenschap en tevens freelance tekstschrijver. Van jongs af aan ben ik al bezig met alles wat met tekst en (digitale) esthetiek te maken heeft. Bloggen, websites bouwen, fotograferen, vormgeven: ik heb het allemaal gedaan en ben er gek op. Vooral het schrijven is altijd blijven hangen en daarom vond ik het in juli 2018 tijd om dit om te zetten naar professionelere uitingen, wat resulteerde in een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Schrijven is nu niet alleen meer een vrijetijdsbesteding, maar ook mijn werk en ik help jou graag met alles wat met tekst en media te maken heeft.

 

schrijven

Creëren. Of dit nu creatieve blogs zijn, een handleiding of korte teksten voor een website die gericht zijn op SEO.

redigeren

Optimaliseren. Je teksten volledig tot hun recht laten komen. Ben je zelf al in de pen geklommen maar heb je nog een laatste taal- en spellingschecker nodig? Ik help je graag.

how i can

help you

Consulting

 

Opdrachtgevers

Online Starthulp
MEZpiration
Rosh Cosmetics
NIN Luxury Lingerie
Hemdvoorhem.nl
Supportdesk.nu
Sweetfoodstyling.com
Bol.com | CoolStore
Kindermeubelwereld.nl
Show More
 

GET IN TOUCH

Contact

Anne van der Wal

KvK: 72160438

Amsterdam

annesophievanderwal@gmail.com

LinkedIn

Sweetfoodstyling.com

Go to link