Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar iemand die content voor je kan schrijven, bijvoorbeeld in de vorm van blogs? Heb je bestaande teksten die wel een update of search engine optimization (SEO) check kunnen gebruiken? Of heb je zelf teksten geschreven maar ontbreekt goede eindredactie? In ieder van deze gevallen kan ik je helpen: ik schrijf, check en corrigeer tekst voor je. 

hi there

ABOUT ME

Ik ben Anne, masterstudent Communicatiewetenschap en tevens freelance tekstschrijver. Van jongs af aan ben ik al bezig met alles wat met tekst en (digitale) esthetiek te maken heeft. Bloggen, websites bouwen, fotograferen, vormgeven: ik heb het allemaal gedaan en ben er gek op. Vooral het schrijven is altijd blijven hangen en daarom vond ik het in juli 2018 tijd om dit om te zetten naar professionelere uitingen, wat resulteerde in een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Schrijven is nu niet alleen meer een vrijetijdsbesteding, maar ook mijn werk en ik help jou graag met alles wat met tekst en media te maken heeft.

 

copywriting

Creëren. Of dit nu creatieve blogs zijn, een handleiding of korte teksten voor een website die gericht zijn op SEO.

contentcreatie

Samenbrengen. Product, tekst, beeld en media. Samen tot ideeën komen hoe jouw product of dienst het beste onder de aandacht van je doelgroep kan worden gebracht.

bewerking & correctie

Optimaliseren. Je teksten volledig tot hun recht laten komen. Ben je zelf al in de pen geklommen maar heb je nog een laatste taal- en spellingscheck nodig? 

Ik help je graag.

how i can

help you

Consulting

 

Opdrachtgevers

Online Starthulp
MEZpiration
Rosh Cosmetics
NIN Luxury Lingerie
Hemdvoorhem.nl
Supportdesk.nu
Sweetfoodstyling.com
Bol.com | CoolStore
Kindermeubelwereld.nl
Show More
 

GET IN TOUCH

Contact

Anne van der Wal

KvK: 72160438

Amsterdam

annesophievanderwal@gmail.com

LinkedIn

Hemdvoorhem.nl